Од 20.06.2018. амбуланта ЗЗХМП Нови Сад за одрасле и амбуланта за децу које су се налазиле у Вршачкој улици бр.28 су на новој адреси - налазе се у новој згради ЗЗХМП на Булевару патријарха Павла 26а и раде сваку ноћ од 19-07 h,током целе године. Дежурна амбуланта за одраске у КЦВ ради уобичајено, сваку ноћ од 19-07h

Нова ноћна амбуланта ЗЗХМП Нови Сад

Дана 04.04.2017. године, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и Покрајнски секретар за здравство Доц. др Зоран Гојковић присуствовали су отварању нове амбуланте ЗЗХМП у кругу КЦВ.Отварању су присуствовали и члан Градског већа за здравство Проф.др Золтан Хорват и директор ЗЗХМП Нови Сад др Богдан Живановић.

Милош Вучевић је истакао да се нова амбуланта отвара јер је досадашња која се налазила у Његошевој улици затворена пошто је  објекат у процесу реституције враћен власницима.Простор је дупло већи у односу на ранији објекат а прилаз бољи без архитектонских баријера и са обезбеђеним паркингом.

Директор ЗЗХМПНС др Богдан Живановић рекао је да је са управом Ургентног центра направљен договор о сарадњи како би се пацијентима олакшала дијагностика и лечење.

Новоотворена амбуланта ће,баш као и она која се налази на Булевару партијарха Павла 26А ,радити сваке ноћи од 19-07 h,сваког дана у години.