Од 20.06.2018. амбуланта ЗЗХМП Нови Сад за одрасле и амбуланта за децу које су се налазиле у Вршачкој улици бр.28 су на новој адреси - налазе се у новој згради ЗЗХМП на Булевару патријарха Павла 26а и раде сваку ноћ од 19-07 h,током целе године. Дежурна амбуланта за одраске у КЦВ ради уобичајено, сваку ноћ од 19-07h

Помоћ СХМП Бач

107-Picture

Дана 02.10.2015. у Бачу је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, у присуству члана Градског већа за здравство Проф.др Золтана Хорвата, директора ЗЗХМП Нови Сад др Богдана Живановића, бројних гостију и представника медија,потписао уговор о уступању једног санитетског возила ЗЗХМП Нови Сад служби ХМП ДЗ Бач на коришћење.

111-Picture

С обзиром на то да због застарелости и неисправности санитетских возила којима располаже ДЗ Бач, безбедност и здравствено стање пацијената може бити угрожено, уз сагласност и подршку ЗЗХМП Нови Сад и Градске управе за здравство а закључком Скупштине Града Новог Сада, једно санитетско возило уступљено је на коришћење СХМП ДЗ Бач.

108-Picture

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић предао је кључеве санитетског возила председнику општине Бач Драгану Сташевићу који се захвалио како градоначелнику Новог Сада тако и директору ЗЗХМП Нови Сад др Богдану Живановићу на разумевању и овако значајној помоћи за њихову општину.

110-Picture