Dismissible Notices Handler Error: The library can not be used because your version of PHP is too old. You need version 5.5 at least.
WP Review Me Error: The library can not be used because your version of PHP is too old. You need version 5.5 at least.
Hitna pomoc Novi Sad
Od 20.06.2018. ambulanta ZZHMP Novi Sad za odrasle i ambulanta za decu koje su se nalazile u Vršačkoj ulici br.28 su na novoj adresi - nalaze se u novoj zgradi ZZHMP na Bulevaru patrijarha Pavla 26a i rade svaku noć od 19-07 h,tokom cele godine. Dežurna ambulanta za odraske u KCV radi uobičajeno, svaku noć od 19-07h

Početna

Novi objekat Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad, čiju izgradnju su zajednički finansirali Grad Novi Sad i AP Vojvodina, počeo je da radi 20.06.2018.

U pitanju je novi, savremeni objekat koji je omeđan ulicama Ilariona Ruvarca, Jastrebačkom i Bulevarom patrijarha Pavla i samim svojim položajem omogućava ekipama Zavoda brz izlazak na teren i pravovremeno stizanje do pacijenta pogotovo u onim hitnim, životno ugrožavajućim situacijama.


Kompleks Zavoda, pored prostora za smeštaj i boravak ekipa te prostora za upravu i administraciju, u svom sastavu sadrži noćne ambulante za decu i odrasle, apoteku , kabinet za ultrazvuk, prostor za opservaciju pacijenata, blok za reanimaciju, edukativni centar, trijažno-distributivni centar, centar za analitiku i statistiku, centar za naučno istraživački rad i međunarodnu saradnju, garažu za smeštaj vozila i službu za održavanje vozila.


Novi savremeni objekat Zavoda će u velikoj meri unaprediti kako rad zaposlenih u Zavodu tako i sveukupan zdravstveni sistem na nivou grada iz oblasti urgentne medicine.

Ovde možete pogledati galeriju slika nove zgrade

CLOSE
CLOSE