Нова возила

Дана 29.12.2017. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и члан Градског већа за здравство проф.др Золтан Хорват присуствовали су предаји четири нова возила директору Завода за хитну медицинску помоћ Новог Сада др Богдану Живановићу. У питању је једно возило за санитетски транспорт пацијената, једно возило за ургентне екипе и два путничка возила.

Они су након предаје нових возила, заједно са покрајинским секретаром за здравство доц.др Зораном Гојковићем и директором ЗЗХМПНС др Богданом Живановићем обишли градилиште нове зграде Завода.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић истакао је да је већ постала традиција да Град Нови Сад сваке године купује нова возила за хитну помоћ а да је ове године посета Заводу у толико значајнија што се обишло и градилиште нове зграде Завода  чију изгрању заједно финансирају Град и Покрајина. Градоначелник Новог Сада се, овом приликом,  захвалио директору Завода др Богдану Живановићу и запосленима у Заводу на свему што су ове и претходних година чинили за грађане Новог Сада.

Покрајински секретар за здравство доц.др Зоран Гојковић истакао је да је изградња нове зграде још један пример одличне сарадње Града и Покрајине и значајног улагања у здравство коју грађани Новог Сада и заслужују.